perjantai 3. kesäkuuta 2016

Vessaan maalattu korupuu

Heipähei!

Miten voikaan joskus jonkin asian päättäminen ja toteuttaminen olla kiven takana! Pienen vessamme vessaremppa tehtiin puolitoista vuotta sitten ja nyt vasta sain toteutettua sinne koruille suunnittelemani puun. Mietin pitkän, millaisen naulakon haluan koruilleni ja kaikenlaisia ideoita pyöri päässä. Olin ensin alkukeväästä tilaamassa oksatarraa mutta se jäi ajatuksen tasolle. Mutta idea jäi.

Koska musta liitutaulumaali on monikäyttöistä, osin sitä purkin ja päätin toteuttaa oksan vapaalla kädellä itse maalaten. Piirsin oksan ensin lyijykynällä ja maalatessa sen muoto osittain hieman muuttui. Mies kyllä totesi oksan olevan aika pelottava :). Sitähän se taitaa hieman olla mutta nyt, kun siitä  roikkuu koruja, on pelottavuuskin karissut :).
Ripustimet tein puuhelmistä, jotka pujotin mustaan naulaan puolivöliin asti. Naulan hakkasin haluamaani kohtaan. Kuvassa hieman näkyy nuo ripustimet. Käytin turkooseja ja valkoisia helmiä. Tähän olis käyneet hienosti kirkkaatkin helmet mutta niissä oli liian pieni reikä naulalle.



Taustaseinällä on tiilikuvio tapetti ja yhden seinän alaosassa laminaatti. Suosittelen ratkaisua, on helppo pitää puhtaana eikä haittaa pienet roiskeet, koska ne saa helposti pyyhittyä. Pyyhekoukut on ikeasta ja nimitarrat liitutaulutarraa.


Mielestäni oksasta tuli kiva ja sopii vessan tunnelmaan.

Iloista viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Ihana oksa <3 Käy hyvin kauniiseen vessaan ja materiaalit ovat yhteen sopivia :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  3. Wau! Onpas hieno ja kuva idea!
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista