lauantai 2. huhtikuuta 2016

Verhoa ja vanhaa pitsiä.

Hei.

Kevät kun tulee niin alkaa sisustuttamaan jälleen enemmän. Viime viikolla näin ensimmäiset joutsenet ja lumi sulaa hurjaa vauhtia. Aivan ihania päiviä on ollut.

Aloitin työhuoneen sisustelulla ja tämä huone on muutoinkin se, mikä on aina kesken. Joitain suunnitelmia sinne jo on. Sain vihdoin ommeltua sinne valelaskosverhon. Kangas löytyi omasta jemmasta ja on joskus tilattu Ellokselta. Tamppeja mietin kauan siihen, millaset tekisin. Yllättäin pitsilaatikosta löytyi mummolta saadut itsetehdyt pitsit, joiden olemassaoloa en muistanut ollenkaan. Niihin oli pujoteltu vihreä nauha mutta korvasin sen vaalealla paperinarulla.



Tuo allanäkyvä vahakangas on muuten Jyskistä ja aivan ihanan värinen.  Tätä löytyy myös harmaana.

Graafinen ja romanttinen olkoon nyt sovussa :)




Innostuin jokin aika sitten leikkelemään maalikaupasta hakemani värisävylastut. Niistä syntyi salmiakkitaulu. Jätin lastuihin myös maalisävyjen nimet. Helpottaa uutta sävyä valitessa. Meilä olisi edessä olhuoneen seinien maalaus. Ja ehkä keittiönkin...

Tämä kuva on takkahuoneesta. Tosin siellä ei ole takkaa koskaan ollutkaan vaan se on olohuoneen puolella. Nyt tämä "peräkamari" toimii pelihuoneena, sillä sinne siirrettiin olkkarista pleikkari. Siellä on myös liskon terraario, joka tässä kuvassa hieman näkyykin. Huone on ollut aina haastava sisustaa mutta siinäkin edetään pikkuhiljaa. Huone koki muutoksen sauna-ja kodinhoitohuonerempan yhteydessä, jolloin kodarin oven paikkaa siirrettiin. Seinille valikoitui uusi maali sävyltään "emali".



Nyt iloista kevätviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti