perjantai 11. maaliskuuta 2016

Makuuhuoneeseen kevättä ja rottinkiostoksia

Moi.

Olen ollut hiihtoloman alun itsekseni kotona muun perheen lomaillessa. Minulla ei ollut töistä lomaa, joten kotimieheksi piti jäädä. Toisaalta se ei ollut yhtään huono vaihtoehto. Sain mennä arkea omaan tahtiini, urheilla, käydä töissä ja lepäilläkin. Innostuin jo hieman laittamaan kevättä kotiin ja aloitin makkarista. Haluaisin uutta tapettia ja säilytyskalustetta sinne mutta ne saavat vielä odottaa aikaa parempaa. Vaihdoin siis tekstiilejä. Tässä ennen kuvia. Pääväreinä oli mustan lisäksi beige ja harmaa.
Koska turkoosi ja kaikki vedenvihreän sävyt ovat lempivärejäni, alkoi lisääntyvän auringonvalon myötä turkoosin kaipuu iskeä. Jälkeen kuvat;
Pieni muutos mutta piristää kivasti. Tauluja laittelen myös jossain vaiheessa uusiksi. Molempien kuvien verhot ja tyynynpääliset ovat muuten hobby hallista. Vallilan hermanni matot ovat kodin1:stä.
Vanha puutuoli on mummon kotitalosta ja siinä on tekijänsä nimikirjaimet. Tuolin ikää en tiedä.

Kylän kontti-kirppikseltä löysin 0,50-3 euron hintaan rottinkisia seinäpidikkeitä kukille. Etualan kantikkaampi pidike minulla oli ennestään. Kaksi tuoreempaa löytöä ovat pyöreämpää rottinkia. Näille on nyt paikat suunnitteilla.

Eipä muuta kuin ihanaa viikonloppua jokaiselle teille!
4 kommenttia:

 1. Tulin heti vastavierailulle kun vinkkasit blogissani tänne :)

  Ihana turkoosi <3 kovasti saa uutta ilmettä jo pelkillä tekstiileilläkin. Minäkin haluaisin vaikka mitä uutta. Kaivoin kaapista tänään vanhoja kevättekstiilejä ja niillä mennään, vino pino jo valmiiksi... ei raaski aina ostaa uutta.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :). Sama itselläni, jotain pientä tulee keväällä hankittua mutta pääosin mennään vanhoilla tekstiileillä. Kyllähän nekin uusilta tuntuvat vuoden jälkeen :)

   Poista
 2. Minunkin keväinen sisustusväri on nyt turkoosi ❤️ Kaunis makuuhuone ❤️ Rentoa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi tarttuu :). Kiitos ja samoin sinulle, hyvää sunnuntaita :)

   Poista