sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Itsetehtyä pimeisiin iltoihin sekä remppaa.

Hei vain pitkästä aikaa.

Pitkäksi venyi postauksen väli mutta täällä eletään nyt rempan keskellä. Syyskuun alussa aloitettiin sauna/khh remppa ja nyt on se sotkuisin osa takana.

Mutta aloitetaanpa ensin askarteluista. Oulussa oli lokakuun alussa käsityömessut ja sieltä innostuin ostamaan mosaiikkeja. Harjoittelin lasipurkin kylkeen. Aika retroisen syksyiset värit tuli. Purkki oli kantikas ja pujottelin väleihin juuttinarua.  Ihan hauskaa touhua;


Lisäksi askartelin pojan huoneen ikkunaan jogurttipurkeista koristevalon varjostimet. Suhumaalilla maalasin purkit turkooseiksi (väri olisi saanut olla kirkkaampi), koristelin ne koristeteipeillä ja neulalla painelin kuvioita kylkeen. Noita neulareikäkuvioita olisi voinut tehdä enemmänkin, näyttää ihan kivalta kun valo tulee läpi. Kuvassa myös uusi. itsetehty verho, tampesita tosin vielä puuttuvat napit. Kangas Kodin1:stä kolmella eurolla alelaarista.Ja nyt sitten vielä remppa-asioihin...
Meille laitettiin perjantain akryylipinnoite, joka on kyllä hienompi kuin osasin kuvitellakaan. Kahdelta työntekijältä meni kuusi tuntia 12 neliön pinnoittamiseen ja jo kahden tunnin kuluttua siinä pystyi kävelemään. Haju oli hirveä, joten sitä jouduimme lähtemään lasten kanssa päiväksi evakkoon. Lattia on musta ja siinä on harmaata hiekkaa ja kimalteita. Tykkään kovasti. Muutamia kuvia:
Vanha oviaukko oikealla,uusi vasemmalla.
Ja ihana lattia;Eilen saatiin jo kodarin kattoa paneloitua ja tänään tapetoin yhden seinän sieltä. Kuvia myöhemmin lisää. Moido!


2 kommenttia:

  1. Tulipa kivat nuista purkkivaloista vaikka ensin hieman epäilin... :D Ja tosi kiva verhokangas. Pitääpä tulla vilkaisemaan uusi lattia ja rempan eteneminen :)

    VastaaPoista
  2. Epäilytti minullakin mutta kivat tuli ja pikkuherra tykkää, toimii yövaloinakin. Tulkaahan käymään :)

    VastaaPoista