keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pojalle vaatetta uudesta ja vanhasta.

Hei!

Ompeluhommat jatkuvat. Minulla on se paha tapa, että pöydällä lojuu monta keskeneräistä tekelettä. Eli alloitan uuden ennen kuin saan edellisen valmiiksi. Nyt on kesken yksi pussukka, itselle neule, pari korkausompelua ja kaksi kangasta odottaa saksimista...

Pojalle sain valmiiksi toisen spiderman puseron ja koska tilasin kangasta liian vähän, ompelin mustasta trikoosta helmaan jatkeen.


Kirpparilta löysin kolmella eurolla henkkamaukan collegen. Se oli hyvässä kunnossa ja kuosi kiva, joten kotiutin paidan ja leikkelin siitä pojalle uuden paidan. Omista varastoista löytyi harmaata collegea kaveriksi. Ompelen yleensä saumurilla valkoisilla langoilla, olen laiska vaihtamaan niitä, joten kauluksen sisäpuolella näkyy valkoinen ommel mutta eipä se tuolla sisällä mihinkään näy.
Meillä on alkamassa suuri remppa pian. Tällä viikolla aloitetaan purkaa sauna/pesuhuone/khh. Kaikki menee uusiksi ikkunoita myöten. Hirvittää mutta eiköhän se lopputulos tekijäänsä kiitä. Kuvia tulee tänne blogin puolelle rempasta. Tosin tämä pintojen suunnitteluvaihe on mieluinen..

Moido!

3 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja. Kun ompelee vanhasta vaatteesta uuden ei ainakaan tule yllätyksiä, että kangas nyppyyntyisi pesussa, kerran kangas on jo yhden käyttöiän kestänyt hyvänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nimenomaan, tämäkin vanha pusero oli hyvin säilynyt mutta käytetty kivan pehmeäksi joten päätyi uusiokäyttöön.

   Poista
 2. Tuosta pääkallopaidasta tuli kyllä kiva :) Itsekin katselen nykyään kaupoissa ja kirppareilla sillä silmällä vaatteita että voisiko niistä tehdä jotain ja välillä tulee omastakin vaatekaapista (tai miehen :D ) haettua materiaalia lasten vaatteisiin :)

  VastaaPoista