maanantai 15. kesäkuuta 2015

Osto/tehty pottupeltomekko

Morjens!

Tätät pottupeltokangasta tilasin Verson puodilta hamekankaan verran. Mutta matkan varrella idea hieman jalostui ja tekaisinkin viime sunnuntain juhliin mekon. Yläosaan minulla ei ollut kangasta joten päädyin ostamaan mustan t-paidan kankaan kaveriksi. Leikkasin puserosta helman haluttuun mittaan ja hameosan leikkasin vanhan hyvämallisen hameen mallista.

Sitten yhdistin osat ja huolittelin helman kaksoisompeleella. Yläosa oli sen verran simppeli, että se kaipasi jotain jujua. Niinpä pujottelin muutaman helmen ketjuun ja ompelin käsin ketjun päät olkasaumojen korkeudelle. Taakse ajattelin vielä lisätä jossain vaiheessa koristevetoketjun. Vyötärö ehkä vielä kaipaisi jotain mutta katsotaan, keksinkö siihen vielä jotain "jujua".

Eteisen kaapiston peilipaneeleissa liitoskohta juuri lantion kohdalla :)...


Ja sitten juhla-asuna boleron ja korkkareiden kanssa:


Helppo tehdä, kiva pitää päällä, monikäyttöinen!

Mukavaa alkuviikkoa!


11 kommenttia:

  1. Kätevästi sait ihanan mekon ja hyvä idea tuo koru kaulalle:-)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva mekko ja toteutusta idea mahtava!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Tässäkin vain mielikuvitus rajana ylä-ja alaosille :)

    VastaaPoista
  4. Niin ihana nähdä omasta kuosista valmiita vaatteita <3 sen verran vain korjaan että kangasta myy koot.fi ei verso (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Kuosi on kyllä ihana ja ihastuin siihen heti ensi näkemältä. Kiitos korjauksesta, on niin paljon kivoja nettikauppoja ettei aina muista, mistä on mitäkin tilannut :)

      Poista
  5. Enpä juhlissa huomannutkaan, että tuo koru on kiinni paidassa! En tehnyt niin läheistä tarkastelua kuin meidän vauva :D Mulla tuo kangas odottaa saksia, siihen mekkoon se ei riittänytkään joten plan B käyttöön ja matkin sinua yhdistämällä ostotoppiin ;) Ehkä pitää tehdä vielä samistelumekko vaaville juhannukseksi :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana mekko ja kivasti olet yhdistänyt ommeltua ja ostovaatetta - ajatus, joka ei tietenkään ole pulpahtanut minun päähäni.

    VastaaPoista