sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Sulkakoruja.

Hei ja ihanaa joulunalusaikaa!

Puhalletaanpas hieman eloa tähän blogiin. Saunarempan viimeistely ja uuden työn aloitus ovat vieneet voimia muilta asioilta mutta eiköhän hiljalleen ala taas löytymään aikaa enemmän käsitöille ja sisustelullekin.

Minulla oli vakaa aikomus tehdä itse suurin osa joululahjoista mutta se jäi aikomukseksi. Jotain pientä olen saanut ystäville tehdyksi. Pääasiassa näitä pyörän sisäkumista valmistettuja sulkakoruja.
Siskolle tein setin syntymäpäivälahjaksi. Hopeakerjun ostin koruliikkeestä. Kaulakorussa on kaksi sulkaa mutta ehkä yksikin olisi riittänyt.Tässä setissä tuo alarivin oikeanpuoleinen pari on tehty erilaisella leikkauksella, joka ei ollut niin sulkamainen kuin tuo toinen leikkaus. Kokeilin yhteen pariin violettia hilelakkaa ja lakatusta parista tulikin oikein kiva vaikkapa pikkujouluihin.


Ihanaa joulun tunnelmaa kaikille. Tässä kuvassa ajopuusta tehty hylly koristeineen. Hyllyn yllä on tuunaamani kello;


Ja tässä kuvassa vanha kello. Eli maalasin sen liitutaulumaalilla. Piirsin numerot maalitussilla kuten viisaritkin ja liimasin lisäksi koristekiviä. Vaihetlu virkistää.


Voikaa  hyvin!


9 kommenttia:

 1. Noi sulkakorut on kyllä hienoja, tekis mieli kokeilla...tosin luulen, että se leikkely on ehkä liian tarkkaa puuhaa tälläselle hosopetterille :D
  Ihanan tunnelmallinen hylly ja kiva tuunaus!
  Mukavaa joulun aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin kokeilemaan,näitä on nopea tehdä. Ihanaa joulun aikaa!

   Poista
 2. Upeita sulkakoruja ja tuunauksia! Itsekin innostuin hiljattain askartelemaan koruja. Se on kyllä mukavaa näpertelyä, ompelujuttuihin kun ei ole pahemmin ehtinyt keskittymään. Mukavia joulun pyhiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaihteluahan nämä ovat ja nopea toteuttaa.Kivaa joulua!

   Poista