lauantai 19. syyskuuta 2015

Koruja pyörän sisäkumista

Hello!

Mielessäni oli jo pidemmän aikaa pyörinyt ajatus pyörän sisäkumista tehtävistä koruista. Pyörääni vaihdettiin kesällä toinen sisärengas, joten sain koruihin materiaalin. Kumia oli helppo työstää saksilla ja vyön rei'ittäjällä sekä isolla neulalla. Tässä ensimmäiset kokeiluni, joista tuli mielestäni tosi kivoja.

Nämä korvakorut tein kolmesta erimittaisesta suikaleesta.Rei'itin uloimman ja renkaiden sisällä on hopean värinen helmi, joka ei kunnolla kuvissa näy.


Sulkakorviksista tuli heti omat lempparini. Sulat leikkelin vapaalla kädellä niin, että renkaan keskikohdan sauma jäi sulkien keskelle.

Näissä korvakoruissa käytin koruketjua ja puuhelmiä sekä kumista leikkasin pisaran muotoiset kuviot. Rannerenkaaseen käytin samoja materiaaleja ja siihen leikkelin lisäksi kolme mustaa suikaletta. Näitä koruja ulkoilutin jo yksissä juhlissa ja tykkäsin kovasti. Tulee varmasti käyttöön.


Sellaista koruaskartelua tällä kertaa. Yhdestä kumista tulee aika paljon valmiita koruja, joten näitä tulee varmasti jossain välissä lisää.

Kivaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ooooo, onpa hienoja! :o Ihanat nuo sulat! Tiesiks että pikkusiskolla on "kohta" synttärit...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi joulukuuhun asti odottaa😁

   Poista
  2. Aivan ihania!! Tilaisin sulta sulkakorut, kaikki muutkin on ihania, mutta jos jaksat sulat tehdä :) Ostan, jos muutakin tulee myyntiin

   Poista
  3. Kokeilinkin itsekkin, tosin sulista ei kyllä tullut niin hienot kuin sinulla!

   Poista
 2. Tosi hienoja! Kiva idea!
  Vois itsekin tehdä jos löytäis jostain materiaalia..

  VastaaPoista