perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesämekkoja

Heissan.

Viimeisestä postauksesta on jo vierähtänyt mutta en ole juurikaan joutanut ompelukoneen äärelle. Viime viikko meni reissussa ja tällä viikolla työ on vienyt vapaa-ajankin :). Mutta siitä olen kyllä nyt vain nauttinut.
Kaivelin vanhoja kuvia ja löysin muutamia kuvia viime kesäisistä ompeluksista. Ainakin nämä kaksi mekkoa ompelin itselleni. Molemmat kankaat ovat muistaakseni Eurokankaasta. Siksak kangas meinasi ensin päätyä tyynyiksi mutta taipuikin maksimekoksi, jossa rypytys on rinnan alla ja pienet olkaimet. Alaosan jouduin laittamaan eri suuntaan mutta toimii mielestäni myös noin. Ideoin mekon itse.

Tämä mustavalkoinen kangas kolisi heti ja siitä tein itselleni mekon tytön synttäreille Ottobren japanese flowers kaavalla.


Yläosa on hieman pussitettu kuminauhan avulla ja punottu vyö on ostovyö. Tykkäsin mallista kovasti. Selässä on vetoketju.

Tässä muutamia kuvia keskiyöltä täältä Oulun korkeudelta. Valoisaa ja rauhaisaa oli meren äärellä, Meri on elementtinä itselle voimaannuttava ja sinne pitää silloin tällöin päästä. Onneksi matkaa ei ole kuin muutama. kolme kilometriä...Näihin kesäisiin tunnelmiin, morjens ja kivaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Ihanat mekot! Tuo Ottobren japanese flowers voisi itselläkin mennä ompelulistalle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia. Mekosta tuli kyllä yksi lemppari :)

      Poista