keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ongelmakankaasta mekoksi

Heissan.

Ompelevat immeiset tietävät tunteen, kun ostat kivan kankaan, teet siitä jotain, josta tulee kökköä. Hautaat tekeleesi kaappiin ja välillä se kummittelee mielessäsi ja huutaa jatkokäsittelyä. Sitten saat idean ja tartut siihen, välillä pitkin hampain ompelet vaatetta uudelleen kasaan. Ja tietenkin ompelukonekin temppuilee välillä...
Ja sitten kun se on uudelleen kasassa niin johan on voittajaolo. Sinä vastaan kangas, yksi- nolla!

Eurokankaasta ostin aikoinani tätä denimin sinistä kukkakangasta. Se ensimmäinen versio meni penkin alle mutta tämä onnistui kivasti. Ohje oli Ottobresta. Takana vetoketju ja lisäsin muotolaskokset vyötärölle mallia antamaan.


Kuvaajana tytär, joten kuvat ovat vähän sinne päin :)

Mukavaa kesäkuun ensimmäistä viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Onpa nätti! Minäkin otin tänään voiton yhdestä keskeneräisestä tekeleestä, nimittäin Veetin päiväpeitosta! Vetoketjullinen päiväpeitto on roikkunut jo ikuisuuden keskeneräisenä kun meinasi mennä ihan pieleen, mutta nyt se on valmis ja ai kun on kiva :) Keskeneräisten vaatteiden kasakin on pienentynyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kiva nähdä to sama kangas joka meilä on verhoina, päiväpeittona. Onnea urakasta :)

   Poista
 2. Todella upea mekko ja istuu sinulle kauniisti, kankaasta pidän myös paljon! Tiedän tunteen, pari tekelettä on tällä hetkellä itsellänikin kaapissa. Eivät ottaneet onnistuakseen sitten millään, joten antaahan hautua kaapissa:) Mutta se tunne kun kun saat jotain valmiiksi, jota tehdessä on meinannut järki loppua, niin mahtavaltahan se tuntuu! Sitä puhkuu intoa toteuttamaan uusia haasteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). On se vain hyvä fiiilis kun saa jotain aikaiseksi, Jotain, joka ei ole ollut ihan helppoa. Olen huomannut, että parhaimmat ideat tulevat siinä iltayöstä, unen rajamailla :)

   Poista