torstai 14. toukokuuta 2015

Työpöydän uusi elämä

Moi!

Sataa, tuulee ja on kylmä. Hyvä syy touhuta sisällä :). Tänään on ompelukone ja saumuri saaneet huollon ja ompelukonekin tykkäsi siitä nin paljon, että ompelee trikootakin nyt ilman hyppytikkejä. Uusia kaavoja olen myös leikellyt ja tehnyt pari kangastilausta.

Tässä kuvaa projektista, joka on odottanut kevättä ja hyviä kelejä, sillä meillä ei ole sisätiloja huonekalujen hiomista varten vaan se pitää suorittaa ulkona. Ostin Torista kympillä tämän kivan, vanhan päydän, jonka pinta oli likainen ja kansi tosi kulunut. Pöydässä tykästyin sen keveään ulkonäköön ja varsinkin noihin vetimiin.


Hioin pöydän hyvin ja maalasin valkoiset osat empirellä, jota on mielestäni mukava työstää ja kannen pariin kertaan liitutaulumaalilla eli nyt saa sitten ihan luvan kanssa piirtää pöytään :). Tuli kiva ja poikakin tykkää istua pöydän ääressä piirtelemässä. 


Laatikoiden pohjalle teippasin turkoosia lahjapaperia;

Tykkään! 
Hyvää helatorstain jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Piti heti tulla vastavierailulle :) taisin aikanaan seurata sun pikkukankaala blogiakin. Ihana pöytä! Mulla olis vähän samantyylinen oottamassa myös uutta maalia. Ilmaiseksi se saatiin ekaluokkalaiselle koulupöydäksi. Tykkään kun on oikeaa puuta eikä mitään lastulevyä!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit käymään! Hölmöyksissäni menin aikoinaan blogin poistamaan ja monet ihanat postaukset katosivat sen myötä. Mutta on ollut mukava aloittaa uudelleen ja löytää uusia kivoja blogeja.
  Pöydän kansi on puuta mutta pöytä on kuitenkin keveä ja kepeä :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa siitä hieno! Kyllä vanhat on paljon hienompia kuin uudet!

  VastaaPoista